Kerkdeur open.

Elke maandag ochtend , als de kosters in de kerk aan het werk zijn, is de kerkdeur open van 10.00 uur tot 11.30 uur. Als u wilt kunt u dan in de kerk een kaarsje opsteken of gewoon even rustig zitten. Eventueel kunt u wat vragen aan de kosters of aan de gastvrouw die aanwezig is. Ook kunt u de collectie wijwaterbakjes bekijken die in het woonhuis staat. Kortom u bent van harte welkom.

Aanbidding en rozenkrans bidden.

Elke 3e maandag van de maand (15 juli en 19 augustus) is er om 10.00 uur in onze kerk Aanbidding en Rozenkrans bidden o.l.v. één van de leden van het pastoraal team. Iedereen is van harte welkom.

Voorkeurparochiaan.

Als een parochiaan verhuist van bijvoorbeeld Anna Paulowna naar Breezand of omgekeerd dan worden de parochiegrenzen overschreden en wordt men ingeschreven bij de parochie in de nieuwe woonplaats. Indien u aangeeft toch betrokken te willen blijven bij de eigen parochie dan kunt u dat kenbaar maken bij het secretariaat. Dan wordt u “voorkeursparochiaan” en wordt u op de hoogte gehouden van het wel en wee van uw (oude) parochie.

Misintentie opgeven.

Elke maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur is er op de pastorie een gastvrouw aanwezig om o.a. misintenties op te geven of om andere zaken te regelen. Wij willen u verzoeken om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze mogelijkheid op maandagochtend!

Viering Keijzershoff

Elke derde dinsdag van de maand is er in Keijzershoff een viering, aanvang 10.00 uur. Eén van de leden van het pastoraal team gaat dan voor. De muzikale ondersteuning is van het Keijzershoff koor. Na afloop is er gezellig koffie drinken. Iedereen is van harte welkom, ook als u niet woonachtig bent in Keijzershoff.

Copyright © 2004- 2019. OLV Praesentatie Anna Paulowna.