Mededelingen:

Agenda

-Op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunt u op de pastorie terecht voor het bespreken van intenties of andere zaken. Dit kan zowel persoonlijk als telefonisch. De gastvrouwen zijn dan aanwezig. Tevens is de kerk dan open voor het opsteken van een kaarsje.

- Maandag 19 juni aanbidding o.l.v. kapelaan Maciej.

- Dinsdag 20 juni Keijzershoff viering m.m.v. het Keijzerskoor, aanvang 10.00 uur voorganger is ?

H. Vormsel.

Op zaterdag 20 mei kwam monseigneur Hendriks naar de Noordkop om aan 11 jongeren uit onze regio het H. Vormsel toe te dienen. Uit onze parochie ontvingen Veronika Zajac, Sep de Graaf en Marcel Purmer het sacrament. De viering werd dit jaar gehouden in de kerk in ’t Zand. De voorbereidingen voor het H. Vormsel werden gehouden onder leiding van Anita Bakker, Agnes Borst en het pastoraal team. Wij willen de jongeren feliciteren met dit sacrament en de voorbereidingsgroep bedanken voor hun inzet.

Eerste Heilige Communie

Zondag 4 juni is de dag van de Communicantjes. Na weken lang van voorbereiden is het eindelijk zover. Samen met de kinderen uit de kerken van Anna Paulowna, Breezand en ‘t Zand wordt de plechtigheid gehouden in de kerk in Breezand. Uit onze parochie hebben we dit jaar helaas maar 2 communicanten, Julia de Veij en Carolien Purmer. Het wordt ongetwijfeld een leuke dag voor de kinderen en wij feliciteren hen en hun ouder(s) met de Eerste heilige Communie. De voorbereiding werd verzorgd door Marie-José Stobbe, Louise van Lierop en het pastoraal team. Onze dank hiervoor.

Keijzershoff viering

Op elke derde dinsdag van de maand is er in Keijzershoff een eucharistieviering. Deze viering is toegankelijk voor iedereen, dus ook als u niet in Keijzershoff of Rietgors woont. De viering wordt muzikaal ondersteund door het Keijzerskoor. Na afloop wordt er samen koffie/thee gedronken met wat lekkers erbij. Komt u eens naar deze viering en u kunt dan zelf zien hoe deze vieringen beleefd worden door de aanwezigen.

Ker(k)misviering.

Het duurt nog 2 maanden maar voor je het weet staat de Polderse kermis weer op de agenda. En zoals gebruikelijk starten we de kermis met en Ker(k)mis in de kermistent. Noteert u 22 juli vast in uw agenda. De vaste ker(k)mis zanger is weer gecontracteerd!

Pastorale digitaal.

Elke maand wordt bij velen van u de pastorale bezorgd. Bij anderen komt de pastorale via de mail in huis. Wilt u ook voortaan de pastorale digitaal ontvangen, geeft u dan uw mailadres door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gezien de al maar stijgende kosten stellen wij het op prijs dat steeds meer parochianen de Pastorale digitaal willen ontvangen. Het ontvangen van de Pastorale is, ook in deze tijd van noodzakelijke bezuinigingen, nog steeds gratis en dat willen wij zo houden. Voor velen onder u is dit, helaas, nog de enige manier om op de hoogte te blijven van het wel en wee van de parochie.

Copyright © 2004-2023. OLV Praesentatie Anna Paulowna.